Trapliften

Van der Mark Zorghulpmiddelen is Trapliftpartner van Handicare.
Als het traplopen voor u moeilijker wordt, meer energie gaat kosten of niet meer veilig is, maar u wel graag in huis wilt blijven wonen, dan bent u door deze samenwerking gegarandeerd dat er altijd een passende trapliftoplossing is voor u. 

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.

U kunt bij Handicare kiezen uit een volledig assortiment voor zowel de trap met een bocht als de rechte trap. Deze trapliften kunt u uiteraard nieuw kopen, maar ook tweedehands of huren zijn beschikbare mogelijkheden.

De aanschaf van een traplift

Wanneer u specifiek advies en een offerte wilt komt de Handicare trapliftexpert graag vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.

Beste Prijs gegarandeerd

Naast een gedegen advies wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare trapliftexpert. 

Uw keuze voor Handicare Trapliften

Geen producten in deze categorie