Reparaties

Van der Mark Zorghulpmiddelen kan producten repareren als wij afspraken hebben gemaakt met de fabrikant van het product.

  • Van der Mark Zorghulpmiddelen gebruikt tijdens de reparatie alleen originele onderdelen.
  • Van der Mark Zorghulpmiddelen repareert geen producten van fabrikanten waar wij niet mee samenwerken
  • Van der Mark Zorghulpmiddelen bestelt geen onderdelen bij fabrikanten waar wij niet mee samenwerken.

Hoe meld ik een reparatie als particulier?

Heeft u een hulpmiddel gekocht en is het hulpmiddel defect? U kunt bij Van der Mark Zorghulpmiddelen een reparatieverzoek indienen. Om vast te stellen of het hulpmiddel door Van der Mark kan worden gerepareerd hebben wij informatie over het hulpmiddel nodig. U kunt deze informatie opsturen door bijvoorbeeld foto’s van het hulpmiddel naar ons te mailen. Een foto van het typeplaatje/sticker helpt ons om vast te stellen of er onderdelen verkrijgbaar zijn. U kunt uw e-mail richten aan info@vandermarkzorghulpmiddelen.nl.  

U kunt het hulpmiddel ook direct bij Van der Mark brengen of tegen betaling door ons bij u op laten halen. Hoog/laag-bedden, ledikanten of sta-op-stoelen die u bij Van der Mark Zorghulpmiddelen heeft gekocht worden bij u thuis beoordeeld. Is het defect binnen garantietermijn en buiten uw schuld om ontstaan dan neemt Van der Mark Zorghulpmiddelen contact op met de fabrikant om aanspraak te maken op fabrieksgarantie. 

Voor reparaties buiten de garantietermijn kan eerst een reparatieofferte worden opgemaakt. Van der Mark Zorghulpmiddelen rekent voor reparaties buiten de garantie de kosten voor onderdelen, arbeid en indien van toepassing transportkosten. 

Hoe meld ik een reparatie als organisatie?

Het is gebruikelijk dat er afspraken zijn gemaakt met organisaties over de wijze waarop reparaties worden uitgevoerd. Organisaties kunnen storingen melden door een mail te sturen naar service@vandermarkzorghulpmiddelen.nl of te bellen naar 0186-573585. Is uw organisatie nog geen klant bij Van der Mark Zorghulpmiddelen en wilt u afspraken met ons maken belt u dan naar 0186-573585.