Dienstverlening

✔  Lenen

✔  Huren

✔  Kopen

✔  Reparaties

✔  Zorginstellingen

Van der Mark is een erkend kwaliteitsleverancier en contractureel verbonden met zorgverzekeringen. Op grond van een indicatie krijgt u in veel gevallen kosteloze verstrekking van uw hulpmiddelen. Vergoed uw zorgverzekering het hulpmiddel niet? Dan is dit geen probleem. Bij Van der Mark kunt u ook hulpmiddelen voor onbepaalde tijd huren of kopen. Is uw hulpmiddel kapot? Dan kunt u deze bij ons laten repareren. Ook zorginstellingen zijn bij Van der Mark aan het juiste adres.

Vergoeding door uw zorgverzekering

Hulpmiddelen worden door uw zorgverzekeraar vergoed als u hiervoor een indicatie heeft. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u een hulpmiddel nodig heeft. In sommige gevallen hoeft u alleen aan te geven om welke reden u het hulpmiddel nodig heeft. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij een anti decubitus matras, zal onze verpleegkundige aanvullende vragen stellen. Door deze aanvullende vragen kan beter worden ingeschat welk hulpmiddel het beste in uw situatie kan worden ingezet. Omdat elke aanvraag en situatie uniek is, willen wij u persoonlijk adviseren. U kunt een aanvraag indienen via de telefoon, mail of via de website "Gratis hulpmiddel via verzekering".

De zorgverzekering vergoed de hulpmiddelen veelal voor een periode van maximaal 6 maanden.

Sommige hulpmiddelen kunnen, afhankelijk van de indicatie, door uw zorgverzekering voor een langere periode worden vergoed. Denk hierbij aan hoog/laag-bedden, matrassen en zitkussens. Bij de aanvraag en latere contactmomenten adviseren wij u hoelang het hulpmiddel door uw zorgverzekering wordt vergoed. Wij nemen regelmatig contact met u op om te vragen of de hulpmiddelen nog naar wens zijn en of de hulpmiddelen nog afdoende zijn voor uw situatie.

Heeft u een hulpmiddel voor langere tijd nodig en wordt deze niet meer door uw zorgverzekering vergoed? Dan kun u contact opnemen met de WMO, dit valt onder de gemeente. U kunt er ook voor kiezen om het hulpmiddel bij ons te huren of te kopen.

Huren

Eenvoudige loophulpmiddelen zoals looprekken, krukken en rollators zitten niet meer in het basispakket van de verzekering. Deze en ook andere hulpmiddelen kunt u daarom bij ons huren. U kunt de hulpmiddelen huren zolang als u ze nodig heeft. Voor de producten en tarieven kijkt u onder het kopje "Huren".

Kopen

Onder het kopje "webshop" kunt u een greep uit ons assortiment bekijken. Staat het hulpmiddel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze winkels. Onze winkelmedewerkers kunnen u adviseren en vele hulpmiddelen voor u bestellen.

Bij veel hulpmiddelen, zoals een rollator, scootmobiel of brace, is het fijn om deze eerst te zien en proberen. Kom vooral langs in één van onze winkels. Voor meer informatie over onze winkels kijkt u onder het kopje "Contact en Vestigingen".

Reparaties

Van der Mark voert reparaties uit voor particulieren en zorginstellingen. Voor meer informatie over het melden van een reparatie kijkt u onder het kopje "Reparaties".

Zorginstellingen

Van der Mark levert haar hulpmiddelen ook aan zorginstellingen. Van der Mark staat 24/7 klaar voor spoedleveringen en levert spoedaanvragen altijd nog dezelfde dag. Met diverse (wond)verpleegkundige adviseren en leveren wij het juiste hulpmiddel voor de situatie van de cliënt.

Ook voor reparaties, keuringen en onderhoud bent u bij Van der Mark aan het juiste adres. Onze monteurs doen bij diverse instellingen keuringen, reparaties en onderhoud aan o.a. hoog/laag-bedden, matrassen, tilliften en scootmobielen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Voor onze contactgegevens kijkt u onder het kopje "Hoofdkantoor"

Eigen productie

Van der Mark is in 1997 gestart met het leveren en produceren van zorgmatrassen, anti decubitus matrassen en zitkussens. In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met het leveren van zorghulpmiddelen en aanbieden van services. Binnen de productieafdeling kan er maatwerk geleverd worden.