Rollator Indoor

189,95
(incl. btw)
Van der Mark
10 dagen
WARO004
Te bestellen in de winkel

Lichtgewicht
Ook de INDOOR> rollator is een lichtgewicht rollator die maar 5,7 kg weegt en beschikt over zeer wendbare wielen! Hiermee is het draaien en rechtuit lopen ongekend eenvoudig, waardoor het u weinig tot geen inspanning kost. U loopt makkelijk en veilig en voelt de betrouwbare stabiliteit van deze rollator. Door de zeer wendbare wielen en de stabiliteit is deze rollator uitermate geschikt als binnenrollator.
 

Praktisch
De INDOOR> rollator wordt standaard geleverd met handige opbergmand en dienblad. Zo kunt u eenvoudig uw spullen meenemen, terwijl uw handen vrij blijven. Mocht u de INDOOR> rollator mee willen nemen, dan kan dat makkelijk. Met één druk op de knop klapt u uw rollator in. en kunt u hem handig opvouwen, iets dat zeer handig is voor in de auto!
 

Stijlvol
Wanneer u een rollator heeft, is het belangrijk dat hij bij u past. Daarom is ervoor gezorgd dat deze rollator een modern en mooi ontwerp heeft. Ook is er gebruik gemaakt van duurzame en aantrekkelijke materialen. Met de INDOOR> rollator mag u overal gezien worden!

Specificaties

EAN code:
8719327004500

Indoor Brochure (Indoor_Brochure.JPG, 147 Kb) [Download]

Technische gegevens