Mobeli QuattroPower steun

409,95
Able2
10 dagen
26.PR45328
Te bestellen in de webshop
+

De QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u die nodig heeft. Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar. Het QuattroPower ondersteuningsysteem met vier zuignappen is een speciale constructie en vermindert trek- en schuifkrachten.

Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren!
Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens TUV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.
De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel! Mobili ® Beugels zonder Boren, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond, niet op poreuze oppervlakken.

Maximaal gebruikersgewicht 120kg.

Brochure (Quattro_Power.pdf, 644 Kb) [Download]