Alle Producten (Webshop) Alle Producten (Webshop)

Rollator Pixel

189,00
(incl. btw)
Van der Mark
10 dagen
89.PR
Op voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Rollator Pixel" is 1.

De Pixel is zeer makkelijk wendbaar en zeer stabiel. Het handvat is voor iedere gebruiker op de juiste hoogte instelbaar. de delen zijn voorzien van een poedercoat laklaag. Hij is opgebouwd uit twee aluminium frame-elementen uit een speciaal profiel, verbonden door een scharend kruisframe. Hij is uitgerust met een boodschappentas om wat kleinere artikelen in mee te nemen en een plastic dienblad om niet al te grote of zware dingen op te kunnen vervoeren. De rollator is uitgevoerd met vier wielen van 150 mm doorsnede voor gebruik binnenshuis.

 

Beoogd gebruik:

De Pixel rollator is ontworpen als een hulpmiddel om mensen te helpen die mobiliteitsproblemen ervaren, bijvoorbeeld met staan of lopen.
Dankzij deze rollator kunnen deze mensen onafhankelijk staan en lopen. Verder stelt dit hen in staan de meeste van hun dagelijkse taken en routines te kunnen blijven uitvoeren zonder dat ze daar direct hulp van anderen bij nodig hebben, de rollator is enkel ontworpen voor gebruik binnenshuis. Elk ander gebruik is niet toegestaan.

 

 

 

 

Max. gewicht 110 kg
Max. vulgewicht van het mandje 5 kg
Totaalgewicht inclusief mandje 5.2 kg
Lengte uitgeklapt 65 cm
Hoogte ingeklapt 91 cm
Breedte 54 cm
Lengte ingeklapt 27 cm
Hooge van het handvat (instelbaar) 86 - 97 cm
Remmen 1x handrem op twee wielen met parkeerremfuncite

Wielen (Diameter x Breedte)

4x150x27 mm - met zachte bandjes uit zwart PU