Thuiszorgwinkel Zorgwaard Oud-Beijerland

De Zorgwaard Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. Dit gebeurt in samenwerking met Van der Mark Zorghulpmiddelen. Hier kunt u bij ons producten lenen of kopen. Bijna alle hulpmiddelen die u in geval van revalidatie of ziekte nodig heeft worden vergoed door uw zorgverzekering. De Zorgwaard thuiszorgwinkel/Van der Mark declareert deze hulpmiddelen bij uw zorgverzekeraar, daar heeft u dus geen omkijken naar. Een uitzondering hierop zijn krukken en rollators. Deze kunt u wel bij ons huren of kopen en als u in het bezit bent van een Zorgwaard Pluspas kunt u zelfs gratis gebruik maken van loophulpmiddelen. Voor kleine hulpmiddelen kunt u altijd binnenstappen bij één van onze uitleenpunten of de thuiszorgwinkel. Grotere hulpmiddelen zoals zorgbedden en matrassen leveren we bij u thuis af. Twijfelt u of het hulpmiddel voorradig is en of u het op kunt komen halen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer: 0186-685816.

Kraamzorg

Sinds de herfst 2017 is het mogelijk om bij Zorgwaard Thuiszorg kraamzorghulpmiddelen te huren of te kopen. Tevens is het mogelijk om kraamzorgartikelen te kopen in deze webshop. 

Wijksteunpunt en bloeddrukmeten

Met uw zorgvragen kunt u  iedere  woensdag van 13.30 tot 15.30 uur terecht bij de wijkverpleegkundige  in het wijksteunpunt dat in de Thuiszorgwinkel gevestigd is. Tevens is er iedere eerste woensdag van de maand tussen 13.30-15.30 uur de mogelijkheid om uw bloeddruk te laten meten.

Adres Thuizorgwinkel
Oost-Voorstraat 47, 3262 JG Oud Beijerland

Openingstijden
Dinsdag  t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur